Sammenlign ejendomsmæglere og få et godt boligtilbud

Som boligejer vil man gerne have mest ud af sit boligsalg både hvad angår vurderingspris og salær fra ejendomsmægleren. Der kan gå mange tanker igennem hovedet, når man som boligejer går med salgstanker; hvor skal man starte, hvilken ejendomsmægler skal man vælge, hvornår forpligter man sig til ejendomsmæglerens kontrakt osv.

Det er altid en god ide at indhente flere tilbud fra adskillige ejendomsmæglere for at få den bedste vurdering på ens bolig. Hertil bør man sammenligne ejendomsmæglerne på salæret, markedsføringbidraget (f.eks. markedsføring i lokalaviser og via internettet), ejendomsmæglerens erfaring, områdekendskab, ejendomskendskab, kemien med ejendomsmægleren m.m. Inden man begynder at stille sig selv disse spørgsmål, er det en god ide at fastligge nogle grundprincipper som betyder mest for en. Grundprincipperne hjælper en til at vægte det højt som betyder noget for en når man skal sammenligne ejendomsmæglerne.

Sammenlign ejendomsmæglerne helt gratis

Yonabo tilbyder alle boligejere at sammenligne ejendomsmæglerne helt gratis. Det smarte ved at sammenligne ejendomsmæglere er, at det giver et godt og overskueligt overblik over ejendomsmæglernes tilbud på salget af din bolig samt prislejet i markedet. På Yonabo.dk kan du se sammenligningen ved at oprette en profil eller Indtast dine informationer - begge muligheder er helt gratis.

Når du sammenligner ejendomsmæglerne på Yonabo.dk bliver du først kontaktet når du har valgt, at du gerne vil arbejde videre med én af de lokale ejendomsmæglere som har budt ind på din bolig gennem Yonabo.dk. Det sikrer, at du i ro og mag, uden at nogen kimer dig ned, kan vælge hvilken ejendomsmægler som passer bedst til dine ønsker og behov.

Enkelt overblik over ejendomsmæglernes tilbud

Ejendomsmæglernes tilbud på vurderingspris og salær kan tilgås fra din egen private profil på Yonabo.dk. Her du gå til dine boligbud og sammenligne de tilbud som ejendomsmæglerne er kommet med - det er let og overskueligt. Når du ser dine boligbud kan du se hver enkelt ejendomsmæglers tilbud og profil. På hver enkelt ejendomsmæglers profil kan du se ejendomsmæglerens salgsstatistikker, bedømmelser, butiksinformation, åbningstider, liggetider og meget mere.

Det er gratis og uforpligtende for alle boligejere at benytte Yonabo.dk. Du forpligter dig først når du har indegået formidlingsaftale med ejendomsmægleren - det er altså ejendomsmægleren du forpligter dig til. Dette sker typisk efter, at I, ejendomsmægler og boligejer, har holdt jeres møde hvor ejendomsmægleren har besigtiget boligen.

Brug for hjælp til at indhente ejendomsmæglertilbud?

Skulle du have spørgsmål til hvordan du kommer i gang med salget af din bolig eller hvordan du sammenligner ejendomsmæglertilbuddene så blot kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at modtage tilbud fra de bedste lokale ejendomsmæglere.