Derfor skal du bruge Yonabo

70 % af forbrugere tager købsbeslutningen ud fra andre forbrugeres bedømmelser og anbefalinger. Vend det til din fordel og indhent bedømmelser i dag.

Vær troværdig og tillidsvækkende

Med en Yonabo-konto garanterer du en professionel, proaktiv og sikker handel med dig som ejendomsmægler.

Bliv synlig og eksponeret

Få øget kendskabet og synligheden af din ejendomsmæglerbutik, så kunderne ved hvem du er og får lyst til at handle hos dig.

Dominér dit marked og bliv valgt

Få direkte henvendelser fra boligejerne uden at skulle afgive bud. Du konkurrerer ikke mod andre ejendomsmæglere.

Bliv den bedste og vis det til kunderne

Indhent bedømmelser fra tidligere boligsælgere og -købere så andre kan se deres oplevelser hos din ejendomsmæglerbutik.

Opret gratis ejendomsmæglerprofil

Tilføj informationer om din ejendomsmæglerbutik nedenfor. Din ejendomsmæglerprofil vises i søgeresultaterne umiddelbart efter, at du har klikket på tilmeldingsknappen.

Jeg accepterer Yonabos Vilkår og Betingelser samt Privatlivspolitik.

Det siger boligejerne om Yonabo

"For mig var det vigtigt at ejendomsmægleren havde gode anmeldelser, fra andre sælgere. Det var også vigtigt for mig at mægleren havde erfaring med lige netop min type lejlighed og område. Dette kunne jeg lynhurtigt finde ud af via Yonabo."

Charlotte Rasmussen

"Vi brugte Yonabo til både at sælge og købe bolig. Som førstegangskøber af hus er det virkelig en jungle at vælge ejendomsmægler osv. Med Yonabos funktioner blev det hele meget lettere, og vi er rigtig glade for vores nye hus."

Kenneth Langmaack

"Vi indhentede tilbud på vores ejerbolig på Sluseholmen igennem Yonabo. Det var let og enkelt og vi fik fire tilbud indenfor et par dage, hvor vi endte med at vælge Estate Amager. Godt system, kan varmt anbefales."

Kirstine Hvitved Ekholm

"Det gik rigtig godt og jeg fik lynhurtigt en boligvurdering fra en ejendomsmægler. Det tog kun et kvarter fra jeg havde lagt min bolig op på yonabo.dk til, at jeg fik et møde i stand med en ejendomsmægler. Det synes jeg var helt fantastisk."

Finn Andersen