Boligejernes værktøj til at bedømme og finde gode lokale ejendomsmæglere.

Yonabo er Danmarks største ejendomsmæglerportal indenfor bedømmelser af ejendomsmæglere. Yonabo løser nemlig tillids- og ærlighedsproblemet for forbrugerne og ejendomsmæglerne gennem bedømmelser. Yonabo viser de lokale ejendomsmægleres bedømmelser fra tidligere boligsælgere og –købere. Forbrugeren kan dermed danne sig et indtryk af ejendomsmægleren inden en salgsproces påbegyndes og/eller bliver indhentet boligvurderinger. 

ejendomsmægler, find ejendomsmægler, bedøm ejendomsmægler

Bedøm og find din ejendomsmægler hurtigt og nemt.

Med Yonabo kan man som boligejer finde sin ejendomsmægler ved at bruge Yonabos søgemaskine. Yonabos søgemaskine indekserer hele Danmarks ejendomsmæglerkartotek på regelsmæssigs basis, hvilket betyder at boligejerne altid er sikre på at ejendomsmæglerne på Yonabo.dk er opdaterede og validerede.

Ejendomsmæglernes profil indeholder deres bedømmelser, statistikker, liggetider, portefølje og meget mere. Det sikrer at brugerne kan indhente meget information og de er dermed klædt godt på når de skal vælge den rette ejendomsmægler.

100% gratis for alle boligejere, -købere og -sælgere.

Yonabo er gratis for alle boligejere, -købere og -sælgere, og de kan frit bedømme og finde ejendomsmæglere. Yonabo er til for at hjælpe boligejere med at træffe en god beslutning fra start af.