At sælge sin bolig er en stor og betydningsfuld beslutning, derfor bør overvejelserne og ekspertisen bag være af høj kvalitet. Det sikres ved brug af en ejendomsmægler. Nedenfor er en række fordele ved at sælge sin bolig via en ejendomsmægler opstillet.

1 - Den rigtige prissætning

Det er svært at prissætte sin egen bolig, fordi man ikke ser objektivt på den. At sætte en for lav pris betyder at sælgeren kan gå glip af en betydelig sum penge, imens en for høj pris kan gøre at boligen ikke bliver solgt. En ejendomsmægler med erfaring og stor viden om lokal området, værdien af forbedringer/forværringer, osv. har de rette forudsætninger for at prisfastsætte boligen objektivt.

2 - Professionel salgsopstilling

For at få solgt sin bolig, skal den fremvises professionelt via en salgsopstilling. Her er ejendomsmægleren ansvarlig for at de rette informationer bliver inkluderet. Hvis dette ikke er tilfældet, vil ejendomsmægleren være ansvarlig herfor. Desuden har ejendomsmægleren erfaringer med en række juridiske dokumenter som skal udarbejdes ved et boligsalg. Det handler bl.a. om en købsaftale og tinglysning.

3 - De rigtige oplysninger

En anden ting, man sikre sig imod ved at bruge en ejendomsmægler er erstatning for fejlagtige oplysninger – ligemeget om det er ejendomsmægleren eller sælgerens skyld at disse ikke er blevet oplyst. Hvis der handles uden en ejendomsmægler, står man selv for erstatningen af disse eventuelle fejlagtige oplysninger.

4 - Professionelle billeder

Professionelle billeder som fremviser boligen fra sin bedste side, er altafgørende for køberne førstehåndsindtryk af boligen. Der er forskel på billeder taget af en professionel fotograf og med ens eget ”amatør”-kamera eller smartphone. Ejendomsmæglerne har samarbejdsaftaler med fotografer, der ved hvordan ejendommen fremstilles bedst muligt på billeder.

5 - Bedre og bredere markedsføring

En bolig har større chance for at blive solgt, jo bredere markedsføring og flere steder den vises. En ejendomsmægler sikrer en bred markedsføring og har allerede interesserede køber i deres køberkartotek.

Hvis man er interesseret i at sælge via en ejendomsmægler til et rimeligt ejendomsmæglersalær, er Yonabo en mulighed for dig.

Yonabo er en onlinetjeneste som hjælper dig med at finde den rette ejendomsmægler, når du skal sælge din bolig. Når din bolig er oprettet på Yonabo, vil du modtage 4 tilbud fra ejendomsmæglere i dit lokal område. De afgiver et tilbud på et ejendomsmæglersalær samt en estimeret boligvurdering.

Tilbuddet vil ofte være bedre end det du selv kan forhandle dig frem til, idet ejendomsmæglerne er klar over at de er i skarp konkurrence med hinanden, når du bruger Yonabo til at finde den rette ejendomsmægler. Med i tilbudende vil være en kort beskrivelse af hvad der inkluderes deri.

Herudfra kan du som boligsælger vurdere hvilken ejendomsmægler, du ønsker at acceptere tilbuddet fra og dermed bruge til at sælge din bolig.

Indhent tilbud på vurderingen fra ejendomsmælgere her. Det er uforpligtende og gratis