Yonabo hjælper ejendomsmæglerne frem.

Yonabo skaber kontakt mellem boligejere og ejendomsmæglere. Få adgang til boligsælgere, der leder efter en ejendomsmægler i dit lokalområde.

Kom i gang

Opret en ejendomsmæglerprofil

Med en ejendomsmæglerside kan du fremvise din butiks ansigt til tusindvis af brugere. Fremvis din placering, dit telefonnummer og skriv en god pitch som gør, at boligejerne, -køberne og/eller -sælgerne får lyst til at vælge dig som sin foretrukne ejendomsmægler.

Kom i gang med det samme

Få flere kunder

Med Yonabo får du mulighed for at byde ind på alle de boliger du har lyst til.

Øg kendskabet

Med en profil på Yonabo øger du kendskabet til din ejendomsmæglerbutik.

Gratis profil

Du kan oprette din profil på Yonabo helt gratis og uforpligtende.

Markedsfør din butik

På Yonabo kan du markedsføre din butik og portefølje på de sociale medier.

Arrow icon

Modtag bedømmelser

Modtag uendeligt mange bedømmelser af din ejendomsmæglerbutik og fremvis det til mulige kunder. Invitér dine boligsælgere eller -købere til at bedømme dig og besvar dine bedømmelser med det samme. Det giver potentielle kunder lyst til at handle hos dig når de ser, at du har gode bedømmelser.

Funktioner som skaber værdi for ejendomsmæglere.

Med Yonabo har du et system hvor din ejendomsmæglerbutik får den eksponering som den har krav på, på nettet. Vi har opbygget et system som får din ejendomsmæglerbutik til at fremstå endnu mere professionel og indbydende. Læs om nogle af funktionerne nedenfor.

Søgemaskineoptimering

Ved at have en ejendomsmæglerside på Yonabo.dk er du sikret, at din ejendomsmæglerbutik opnår en god placering på Google og samtidig fremtræder med sine bedømmelser på Google og i andre søgemaskiner.

Kundehenvendelser

Bliv fundet online og lad dine bedømmelser konvertere besøgende brugere til betalende kunder. Jo flere bedømmelser du begynder at indsamle, jo mere tillid vil du opnå fra de besøgende brugere. Det betyder at de besøgende får lyst til at kontakte dig ved hjælp af vores grundpakke samt vores klik- og leadpakke.

Bedømmelser

Modtag uendeligt mange bedømmelser af din ejendomsmæglerbutik og fremvis det til mulige kunder. Det er gratis at håndtere og besvare dine bedømmelser på Yonabo og det giver potentielle kunder lyst til at handle hos dig når de ser, at du har gode bedømmelser.

Portefølje

Med en ejendomsmægler-konto på Yonabo.dk har du mulighed for at uploade dine emner til din portefølje, så de besøgende brugere kan se hvad du har til salg og hvad du har solgt. Det hjælper de besøgende med at vurdere dine erfaringer og kompetencer.

Statistik

På din ejendomsmægler-konto på Yonabo.dk du logge ind og se dine statistikker over dine bedømmelser, kundehenvendelser, bud og meget mere. Det hjælper dig med at holde styr på din trafik på Yonabo.dk og også med at have overblikket over dine kundehenvendesler og samt interesse for dine emner i din portefølje.

Eksponering

For at opnå maksimal eksponering af din ejendomsmæglerbutik og jeres portefølje, kan du på Yonabo.dk, helt gratis, markedsføre jeres portefølje på de sociale medier. I rammer dermed et større publikum og øger chancerne for at få flere kundehenvendelser.


Yonabo tilbyder en række af funktioner som hjælper din ejendomsmæglerbutik med at vise sig fra sin bedste side.

Se funktioner her