Find den rette lokale ejendomsmægler

At finde den rette lokale ejendomsmægler kan både tage tid og være en smule uoverskueligt. Som boligejer skal man tage højde for en masse ting såsom, at man skal aftale møder med ejendomsmæglerne, sende informationer frem og tilbage, fremvise sin bolig til adskillige ejendomsmæglere således, at du kan vurdere hvad boligvurdering og salæret skal være.

Start med at sammenligne ejendomsmæglerne her

Nogle boligejere føler sig måske, i nogle tilfælde, en smule presset til at sige ja og underskrive formidlingsaftalen med ejendomsmægleren - specielt hvis der er en god kemi. Det mange boligejere desværre ikke tænker over er, at hvis man sætter sin bolig i et større udbud på Yonabo.dk så kan man få et bedre boligtilbud fra ejendomsmæglerne.

I de fleste tilfælde går det dog fint ved valg af ejendomsmægler, men i nogle tilfælde bliver beslutning taget udelukkende på baggrund af kemi mellem boligejer og ejendomsmægler og ikke det gode boligtilbud - hvilket det burde. Det er derfor uhyre vigtigt, at man har fundet den rette ejendomsmægler.

Hvad er så den rette ejendomsmægler?

Der kan være mange forskellige spørgsmål og svar til det. For de fleste boligejere handler det om en god boligvurdering, en god pris på salæret og sluttetligt en god kemi med ejendomsmægleren. På starten af sit boligsalg kan man gøre sig selv en stor tjeneste omkring hele boligprocessen, som gør det hele lidt lettere og mere overskueligt, nemlig at benytte Yonabo.dk.

Yonabo er udviklet netop for at letgøre processen for boligejerne. Yonabos system giver nemlig boligejere mulighed for at finde den rette ejendomsmægler fra start af. Det er let, enkelt og overskueligt at komme i gang med Yonabo.dk. Man skal blot oprette en gratis profil og . Herefter byder de lokale ejendomsmæglere på salget af din bolig og du får samtidigt en estimeret vurderingspris. Den endelige boligvurdering får du ved at ejendomsmægleren kommer ud og besigtiger din bolig. Yonabo er en let og sikker måde at finde en dygtig ejendomsmægler i dit nærområde.

Indhent ejendomsmægler tilbud

Når du har uploadet dine boliginformationer til Yonabo.dk kan du blot læne dig tilbage og vente på, at du modtager bud fra ejendomsmæglerne. Du behøver end ikke at kontakte ejendomsmæglerne hvis du ikke bryder dig om de tilsendte boligbud. Dine kontaktinformationerne bliver først givet til ejendomsmægleren når du har valgt denne.

Ejendomsmæglerne kan stille spørgsmål til dig gennem Yonabos system og lige så snart du har fundet den rette ejendomsmægler, med den rette boligvurdering og salær, så kan du tage et møde. Allerede inden dette møde ved du hvad dine forventninger til salget af din bolig er, da det er blevet afstemt fra starten af via Yonabo.dk.

Ønsker du alligevel ikke at sælge din bolig kan du blot trække den tilbage da Yonabo er uforpligtigende. Du forpligter dig først når du har indgået en formidlingsaftale med den valgte ejendomsmægler.

Du kan starte med at finde en ejendomsmægler til din bolig, allerede i dag. Opret blot en gratis profil og sæt det i gang. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så blot kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde en god og dygtig ejendomsmægler til din bolig.