Ejendomsmæglersalæret anses for at være ejendommæglerens løn for at sælge din bolig. Nogle ejendomsmæglere har et fast salær fra start af, dog typisk afhængig af hvilken boligtype det drejer sig om: andelsbolig, ejerbolig, villa, sommerhus, rækkehus, feriebolig osv. Nogle ejendomsmæglere tager også en procentdel af boligens salgpris, evt. overskud, hvis de får solgt boligen inden for en given tidsperiode, som regel tre til seks måneder.

Det som også kan have indflydelse på salæret kan være, hvor hurtigt boligen skal sælges, er der en tidsbegrænsning, boligtype, beliggenhed, tilstand, er den nem at finde en køber osv.

Find det rette ejendomsmæglersalær

De fleste ejendomsmæglere opererer med et startsalær i forhold til boligtypen, lige fra andelsboligsalær, ejerlejlighedssalær til villasalær. Hos Yonabo sammenligner vi de bedste lokale ejendomsmæglere og deres salær således, at du får det bedste salær på din bolig og til dit boligsalg. Hvis du går med salgstanker og gerne vil vide helt præcist hvad salæret er hos den enkelte ejendomsmægler, så kan du benytte Yonabo - det er helt gratis.

Find de bedste lokale ejendomsmæglere og få det bedste salær.

Tilbud på salær fra lokale ejendomsmæglere

Ved oprettelse af en gratis profil på Yonabo.dk kan du uploade dine boliginformationer hvorefter, at ejendomsmæglerne nær dig vil byde ind på boligen. Du har herefter mulighed for at vælge det tilbud og den ejendomsmægler, som du synes er bedst. Du bliver kun kontaktet af den ejendomsmægler du vælger at arbejde videre. Du kan derfor i ro og mag sammenligne ejendomsmæglerens salær.

Hvad er markedsføringsbidrag?

Markedsføringsbidrag aftales som regelt med ejendomsmægleren ved indgåelse af formidlingsaftale. Typisk aftales der mellem boligejer og ejendomsmægler hvordan boligen skal fremstå på tværs af de forskellige medier: boligaviser, boliga, osv. Tiltag som, at boligen skal være at finde i lokalaviser eller landsdækkende aviser, kan også indgå i et markedsføringsbidrag.

Ejendomsmægleren markedsfører din bolig i henhold til boligejerens ønskede markedsføringsplan. Markedsføringsbidraget afhænger som regel af hvor meget markedsføring du ønsker af din bolig og hvad du mener passer bedst til dig og dit boligsalg.

Opret Yonabo profil her