Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_ij8fb7huvi277sltkl09m0bpo1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/yonabo.dk/httpdocs/index.php on line 3 Bedøm oplevelsen med CD Bolig Silkeborg fra Borgergade 14, 8600 Silkeborg på Yonabo.dk

CD Bolig Silkeborg

Bedømmelsesgennemsnit:
4  ud af 0 - 5
Antal bedømmelser: 4
Bedøm ejendomsmægler

Det er gratis og uforpligtende.

 Indlæser...

ejendomsmægleren har ikke angivet sin placering

Seneste bedømmelser
 • Ronni P

  11/05/2017 - 15:41

 • Svar fra ejendomsmægleren

 • Charlotte Ottosen

  15/10/2015 - 16:47

  Vi har oplevet en rigtig god og professionel behandling hos CD Bolig Silkeborg, hvor alle spørgsmål hurtigt er blevet afklaret enten via dialog på mail eller telefon. Vi er super godt tilfredse, og kan varmt anbefale dem til andre. Det er vigtigt at have tillid til sin mægler, og det har vi virkelig oplevet, hvor der har været stor engagement for at få huset solgt.

    Del på Facebook

 • Svar fra ejendomsmægleren

 • Pia Wibe

  14/10/2015 - 15:40

  At have tillid til den valgte mægler var meget vigtigt for os og det opnåede vi ved valget af CD Bolig, Silkeborg. Uanset om det var Søren eller Lars vi, i salgsforløbet, samarbejdede med følte vi, at der blevet taget professionelt aktion på salgsarbejdet. Begge mæglere viste stor kreativitet i forhold til at sætte skub i salget, ligesom der var stor lydhørhed når vi havde nogle forslag til at fremme processen.
  En anden meget positiv oplevelse var, at begge mæglere altid er til at få fat i – tager de ikke telefonen med det samme, bliver der hurtigt ringet tilbage.
  Der blev under hele salgsforløbet, fra start til slut, udvist stort engagement, arbejdsiver og tålmodighed. Rådgivningen i forbindelse med købsaftalens underskrivelse var helt i top og meget informativt.
  At vælge CD Bolig, Silkeborg til at varetage en ejendomshandel vil I ikke fortryde – de allervarmeste anbefalinger herfra.
  Finn og Pia Wibe, Silkeborg

    Del på Facebook

 • Svar fra ejendomsmægleren

 • Bo Pedersen

  12/10/2015 - 17:00

  rigtig dårlig ejendommægler, føler han lyver overfor en, svare ikke på mails/sms og vil ikke udlevere nøglen til huset efter afsluttet handel!

    Del på Facebook

 • CD Bolig Silkeborg

  16/10/2015 - 14:04

  Tusind tak for den konstruktive kritik. Vi er naturligvis kede af, at du opfatter os på denne måde. Men det kan vi kun lære af og blive bedre fremover.

  Svar fra ejendomsmægleren