Der er i de seneste år blevet solgt flere og flere boliger via selvsalg, men det kan få uoverskuelige økonomiske konsekvenser.

Der er nemlig en grund til, at mange boligejere benytter en ejendomsmægler til at sælge eller købe en bolig. Der er en lang række risici der forbundet ved at sælge boligen uden en ejendomsmægler. Der skal indhentes oplysninger fra offentlige registrer, fremstilles en tilstandsrapport, fastsættes den rette salgspris, markedsføres, finansieres, tages billeder, fremvises, tinglyses og opstilles en salgsfremstilling.

Med mindre man som boligejer har erfaring inden for boligmarkedet kan et boligsalg uden en ejendomsmægler tage enormt lang tid. Bliver boligen solgt for billigt eller kan boligejeren komme til at oplyse fejlagtige informationer til køberen omkring boligsalget - især det sidstnævnte kan få økonomiske konsekvenser.

Ved selvsalg er DU ansvarlig for alt

Når man sælger uden ejendomsmægler er man nemlig selv ansvarlig for eventuelle fejl og dem skal man selv betale erstatning for. Der er eksempler på boligejere, der er kommet til at betale mere i erstatning end de egentlig har fået for boligsalget. Dette er man beskyttet imod, hvis boligen sælger igennem en ejendomsmægler.

Desuden giver den brede markedsføring, ejendomsmæglernes store køberkartoteker, kontakter til fotografer og folk der udarbejder diverse rapporter, utrolig meget værdi til boligsalget. Ejendomsmæglernes viden, erfaring og værktøjer indenfor boligsalg gør, at de er umulige at undvære.

Hvis man er interesseret i at sælge via en ejendomsmægler til et rimeligt ejendomsmæglersalær, er Yonabo en mulighed for dig.

Modtag gratis tilbud fra ejendomsmæglere nær dig

Ved brug af Yonabo kan man nemlig finde den rette ejendomsmægler, når man skal sælge sin bolig. Når man uploader sin bolig på Yonabo, så modtager man tilbud fra 4 forskellige ejendomsmæglere således, at man kan sammenligne ejendomsmæglerne. Tilbuddene består af en estimeret boligvurdering og et ejendomsmæglersalær. Ud fra dette kan man vælge den rette ejendomsmægler til den bedste pris.

Når du får tilbuddene igennem Yonabo, vil du ofte modtage et bedre tilbud end ved selv at opsøge ejendomsmæglerne, da mæglerne godt ved, at de er i skarp konkurrence når de afgiver et tilbud gennem Yonabo.

Indhent uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere her.