Det kan, for mange boligejere, være en meget stor beslutning at sætte sin bolig til salg. Vurderingsprisen på boligen er derfor meget afgørende for om boligejerne vil sælge eller ej. Ting som f.eks. om der er gæld i boligen spiller også en stor rolle, da man som boligejer gerne vil komme igennem salget med et plus på kontoen. Der er mange ting som skal tænkes igennem inden man sætter boligen til salg.

Ejendomsmæglerens boligvurdering

Ejendomsmægleren giver dig en vurderingspris som er fastsat ud fra boligens tilstand (her udarbejdes en tilstandsrapport typisk), beliggenhed, salgspriser i området samt hvad ejendomsmægleren vurderer, at boligen kan blive solgt for og indenfor den ønsket tidshorisont.

Ønsker boligejeren et hurtigt salg er det nogle gange nødvendigt at give et afslag på den ønskede vurderingspris for at fange en hurtig køber. I andre tilfælde er det ikke nødvendigt.

Vurderingspris ud fra boligejerens ønsker

Ejendomsmægleren hjælper boligejeren med at fastlægge en vurderingspris som, for så vidt muligt, tilgodeser boligejerens behov og ønsker. Samtidig benytter ejendomsmægleren dog sin lokale erfaring fra området og vurderer derfor også ud fra hvad bliver solgt af boliger i området og hvor meget en evt nyrenovering ville ændre, til det bedre, på vurderingsprisen.

Indhent boligvurdering fra ejendomsmæglerne her

Det er derfor altid en god ide at få en professionel boligvurdering som er korrekt og ikke følelsesbetonet, som det desværre er i nogle tilfælde ved selvsalg.

Du kan håndtere det hele fra din Yonabo profil

Med Yonabo kan du uploade billeder og informationer om din bolig således, at ejendomsmæglerne kan komme med en estimeret vurdering på din bolig. Ud fra dine boliginformationer, kan ejendomsmæglerne skabe sig et overblik og benytte deres viden og erfaring indenfor lokalområdet til at give den bedste boligvurdering og vurderingspris.

Yonabo.dk er gratis og uforpligtende og du bestemmer helt selv om du ønsker at arbejde videre med en af ejendomsmæglerne som giver dig en boligvurdering. Du kan også blot benytte Yonabo.dk til at få en idé om hvor din boligvurdering ligger henne.

Opret en Yonabo profil